За Veber

Създадохме онлайн магазин Veber.bg с една-единствена цел - да улесни максимално потребителите, които търсят висококачествени и надеждни акумулатори. Магазинът ни е специализиран в продажбата на немски акумулатори Veber. В нашия каталог ще откриете голямо разнообразие от различни модели с капацитет между 64 и 100 Ah и пусков ток от 610 до 850 A(EN).

При нас вие ще получите безплатна консултация при избора на подходящ модел акумулатор за вашия автомобил, както и безплатна доставка за Berga и Varta за цялата страна. Освен това ви предлагаме и Еко цена, с която ще можете да се отървете от стария акумулатор като ни го предадете, а ние ще намалим от цената на новия.

За нас личното отношение към клиента е изключително важно, за това всички поръчки се осъществяват по телефона като представяме на нашите клиенти безплатна консултация относно избора на модел и технически параметри. Приоритет номер 1 за нас е клиентите ни да получават ясна и точна информация за всеки един продукт.

Защо да изберете и поръчвате вашия нов евтин акумулатор от Veber.bg?

  • Ние сме специалисти и разполагаме с богат асортимент от акумулатори Veber с гарантирано немско качество!
  • При нас ще откриете най-ниските цени!
  • Получавате безплатна консултация при избор на нов акумулатор!
  • Безплатна доставка до всяка точка на България за акумулатори с марка Berga и Varta!

ТЕХНОЛОГИИ:

Акумулаторите VEBER

Акумулаторите VEBER се произвеждат в три серии в няколко завода в Европа. В тях са вложени най-масивните, изпитани и качествени материали. Плочите и сплавите са изработен и фини влакна, калций и сребро. Най-високата серия на акумулаторите VEBER е от последното пето поколение, подходяща за високотехнологичните автомобили. Те издържат, както на екстремно ниски температури, така и на високите температури през лятото.


 

loading...